NEW EAST FESTIVAL

Del 11/08/2023 al 14/05/2023

De 10h a 18h

90'

El New East Festival és una exposició multimèdia que comparteix treballs innovadors de fotògrafs contemporanis d’Europa de l’Est, el Caucas i Àsia Central.

A partir de l’11 de maig, The New East Festival presenta al públic qüestions vitals que configuren avui l’Europa de l’Est, el Caucas i l’Àsia Central, aprofundint en el seu ric mosaic d’identitats superposades per intentar anar més enllà dels estereotips monòtons.

EUROPA DE L'EST I ÀSIA CENTRAL A TRAVÉS DE LA LENT D'UNA NOVA GENERACIÓ CREATIVA

El New East Festival és una exposició multimèdia que comparteix treballs innovadors de fotògrafs contemporanis d’Europa de l’Est, el Caucas i Àsia Central. Molts d’aquests fotògrafs documenten les seves comunitats amb llums noves i inesperades mentre els seus països ocupen un nou lloc a l’escenari mundial, recuperant les seves identitats i les seves veus després de dècades d’imperialisme soviètic.

Altres miren cap a dins, traçant viatges individuals de descobriment fets a mesura que una nova cohort, ferotgement independent, arriba a la majoria d’edat al segle XXI.

Comptarà amb dues actuacions en directe les nits del 12 i el 13 de maig, de la mà del productor multiinstrumentista  armeni Hayk Karoyi i el duo punk Siksa.

UNA COPRODUCCIÓ DE:

CENTRES D'ARTS DIGITALS: